Animatiewerk bij AnimatieTeam.nl

Voordat jij bij ons gaat beginnen begrijpen wij dat je graag nog meer informatie wilt over hoe deze functie eruit ziet. Zoals wat is animatiewerk? Wat zijn de werkzaamheden van een animatiemedewerker? In welke periode kan ik aan de slag als animatiemedewerker en wat verdien ik als animatiemedewerker?

Wij geven jou hieronder antwoord op deze meest gestelde vragen.

Het verschil tussen Animatiemedewerker en Animatieleider

Als Animatiemedewerker

Werk jij samen in ons animatieteam op een vakantieparken in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Samen met jouw team bezorg jij de gasten dagelijks een onvergetelijke tijd! Vandaag hang je de lolbroek uit tijdens het meeleeftheater en morgen organiseer je een voetbalwedstrijd! Geen dag is hetzelfde!

 

Als Animatieleider

Heb je al wat meer ervaren? Misschien past de functie van animatieleider meer bij jou! Als leider van het animatieteam ben jij verantwoordelijk voor het verloop tijdens de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Ook ben je aanspreekpunt voor het vakantiepark. Ervaring, kennis en leiderschapskwaliteiten zijn van groot belang. Echt een uitdagende functie!

Werkweek als Animatiemedewerker

Bij AnimatieTeam.nl verzorg jij samen met de rest van jouw team het animatiewerk op een recreatiebedrijf, om zo de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Het animatieteam bestaat, meestal, uit twee tot vijf animatiemedewerkers. Elke medewerker werkt vijf tot zes dagen per week, waarbij elke werkdag spectaculaire-, sportieve- en creatieve activiteiten op de planning staan. Ben jij benieuwd welke activiteiten jij als animatiemedewerker gaat uitvoeren? Bekijk dan hier de activiteiten die mogelijk op het animatieprogramma staan.

 

Tussen de activiteiten heb je vrije tijd die gebruikt kan worden als voorbereiding voor de volgende activiteit. Het animatiewerk wordt namelijk nóg leuker voor alle gasten met een goede voorbereiding! Vergeet ook niet om het animatieprogramma te promoten bij de gasten, zodat alle gasten goed geïnformeerd zijn.

 

Lees onze blog of bekijk onze vlog en krijg een indruk van hoe een werkweek er voor een animatiemedewerker uit ziet.  

Werkweek als Animatieleider

Bij AnimatieTeam.nl heb jij ook de mogelijkheid om als animatieleider aan de slag te gaan. Als leider van het animatieteam ben jij verantwoordelijk voor het verloop tijdens de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Ook ben je het aanspreekpunt voor het recreatiebedrijf. Je kan bij ons als animatieleider aan het werk als wij vinden dat jij hier klaar voor bent. Ervaring, kennis en leiderschapskwaliteiten zijn hiervoor van belang.

Training

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker of animatieleider ben je verplicht om een training bij ons te volgen. Aan de training zitten geen kosten verbonden! Bekijk voor de huidige datums, locaties en voor de overige informatie op onze trainingspagina.

Vakantieperioden

Bij AnimatieTeam.nl kan jij in alle vakantieperioden en lange weekenden aan het werk. In 2024 zijn dit de volgende perioden:

 • Voorjaarsvakantie (Zat. 10-2 t/m vrij. 23-2)
 • Paasvakantie (Zat. 23-3 t/m vrij. 12-4)
 • Paasweekend (Zat. 30-3 t/m ma. 1-4)
 • Meivakantie (Zat. 20-4 t/m vrij. 3-5)
 • Hemelvaart (Do. 9-5 t/m zo. 12-5)
 • Pinksteren (Zat. 18-5 t/m ma. 20-5)
 • Zomervakantie* (Zat. 22-6 t/m vrij. 30-8)
 • Herfstvakantie (Zat. 12-10 t/m vrij. 1-11)
 • Kerstvakantie (Zat. 21-12 t/m vrij. 27-12)
 • Oud & Nieuw (Zat. 28-12 t/m vrij. 3-1-2025)

*In de zomervakantie vragen wij je om minimaal drie aaneengesloten weken beschikbaar te zijn

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in voor meer informatie. Dan nemen wij contact met jou op.


  Velden met een * zijn verplicht. Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  Liever direct solliciteren via mail?

  Stuur je sollicitatie dan naar: info@animatieteam.nl .

  ×

  Stuur ons je bericht via WhatsApp!

  ×