Trainingsdag

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker volg je eerst een trainingsdag. Dit jaar vinden er weer verschillende trainingsdagen plaats waar jij aan kunt deelnemen. Deze trainingsdagen zijn verspreid over verschillende locaties in Nederland.

Tijdens één van de eerdere trainingen hebben onze trainers voor jou een vlog gemaakt! Deze vlog laat jou zien wat je van onze trainingsdagen kunt verwachten.

Tijdens de trainingsdag

Tijdens de trainingsdag komen diverse onderwerpen aan bod die een animatiemedewerker kan verwachten bij het verzorgen van animatiewerk. Als animatiemedewerker neem jij, tijdens de training, deel aan verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, maar je leert ook bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk. Tijdens de training is er bovendien ook tijd om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. Daarnaast leer jij ons als organisatie kennen en wij jou! In de week na de training hoor jij of je bent aangenomen als animatiemedewerker.
Wie weet verzorg jij deze zomer wel animatiewerk!

Trainingsdag

Voordat dat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker ben je verplicht om een trainingsdag bij ons te volgen. De kosten voor de training bedragen €15,00. Voor dit bedrag zorgen wij voor eten, drinken, diverse workshops, informatie over animatiewerk en een hoop plezier! De training vindt plaats in diverse steden in Nederland, zodat er voor iedereen een goed bereikbare training is. De training duurt van ongeveer 10 uur tot ongeveer 17.30 uur.

Data en locatie trainingsdagen 2023

 • Zondag 22 januari in Eibergen
 • Vrijdag 18 maart op zaterdag 19 maart in Harderwijk (overnachting)
 • Vrijdag 2 juni op zaterdag 3 juni in Harderwijk (overnachting)
 • Zaterdag 3 juni op zondag 4 juni in Harderwijk (overnachting)
 • Zondag 2 juli in Eibergen

Meld je aan voor een van de trainingsdagen!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in voor meer informatie. Dan nemen wij contact met jou op.


  Velden met een * zijn verplicht.

  Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  Liever direct solliciteren via mail?

  Stuur je sollicitatie dan naar: info@animatieteam.nl .

  ×

  Stuur ons je bericht via WhatsApp!

  ×