Training

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker ben je verplicht om een training bij ons te volgen. Aan de training zitten geen kosten verbonden! Wij zorgen voor eten, drinken, diverse workshops, informatie over animatiewerk en een hoop plezier! De training vindt plaats in Zeewolde, dit is midden in Nederland. Op deze manier is het voor iedereen een goed bereikbare training is. Het is een 2-daagse training die de eerste dag ’s avonds begint om 19:00 uur en duurt tot 16:00 uur op de tweede dag. Het duurt dus nog geen 24 uur, inclusief overnachting. Tijdens één van de eerdere trainingen hebben onze trainers voor jou een vlog gemaakt! Deze vlog laat jou zien wat je van onze trainingsdagen kunt verwachten.

Tijdens de training

Tijdens de training komen diverse onderwerpen aan bod die een animatiemedewerker kan verwachten bij het verzorgen van animatiewerk. Als animatiemedewerker neem jij, tijdens de training, deel aan verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, maar je leert ook bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk.

 

Tijdens de training is er bovendien ook tijd om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. Daarnaast leer jij ons als organisatie kennen en wij jou! In de week na de training hoor jij of je bent aangenomen als animatiemedewerker. Wie weet verzorg jij deze zomer al animatiewerk!

Data en locatie trainingen 2024

 • Vrijdag 15 maart t/m Zondag 17 maart in Zeewolde

 • Vrijdag 31 mei t/m Zondag 2 juni in Zeewolde

 

Het is een 2-daagse training die de eerste dag ’s avonds begint om 19:00 uur en duurt tot 16:00 uur op de tweede dag. Het duurt dus nog geen 24 uur, inclusief overnachting.

Meld je aan voor een van de trainingen!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in voor meer informatie. Dan nemen wij contact met jou op.


  Velden met een * zijn verplicht. Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  Liever direct solliciteren via mail?

  Stuur je sollicitatie dan naar: info@animatieteam.nl .

  ×

  Stuur ons je bericht via WhatsApp!

  ×