Happy Jobs

Happy Jobs bij AnimatieTeam.nl

AnimatieTeam.nl verzorgt al ruim 30 jaar animatiewerk en animatieprogramma’s op vakantieparken in België, Nederland en Duitsland. Wij zetten ons altijd maximaal in om zoveel mogelijk gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit doen we vooral met elkaar en als team door kwaliteit te leveren, te blijven vernieuwen en met een persoonlijke benadering. Wij bieden gasten een zeer compleet en gevarieerd animatieprogramma aan, zoals avonturendagen, themapakketten, van knutselen tot zeskamp, van meeleeftheater tot sporttoernooi.

MAAK WERK VAN JE VAKANTIE!

Voor de komende vakantieperiodes zijn wij op zoek naar enthousiaste animatiemedewerkers, animatieleiders en stagiairs. Ben jij op zoek naar animatiewerk waarvan je helemaal Happy wordt?
Dan is AnimatieTeam.nl mogelijk op zoek naar jou!

Samen de beste tijd beleven!
Samen de beste tijd beleven!
Animatiemedewerker

ANIMATIEMEDEWERKER

Als animatiemedewerker werk jij samen in ons animatieteam op een vakantiepark in Nederland, België of Duitsland. Samen met jouw team bezorg jij de gasten dagelijks een onvergetelijke tijd! Vandaag hang je de lolbroek uit tijdens het meeleeftheater en morgen organiseer je een voetbalwedstrijd! Geen dag is hetzelfde!

Als animatiemedewerker draag jij (samen met jouw team) de verantwoordelijkheid om met jouw creativiteit en enthousiasme activiteiten voor te bereiden en invulling te geven aan deze activiteiten. Daarnaast ben je super gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jouw programma bij iedereen onder de aandacht gebracht wordt. Joejoe, we gaan voor een volle bak!

Animatieleider

ANIMATIELEIDER

Ben je al wat meer ervaren? Misschien past de functie van animatieleider meer bij jou! Als leider van het animatieteam ben jij verantwoordelijk voor het verloop tijdens de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Ook ben je aanspreekpunt voor het vakantiepark. Ervaring, kennis en leiderschapskwaliteiten zijn van groot belang. Echt een uitdagende functie!

Als animatieleider ga jij een toffe zomer tegemoet! Een té gekke vakantiebaan met een onvergetelijke en leerzame ervaring! Werken in vakantiesfeer, veel mensen ontmoeten en het plannen, organiseren én uitvoeren van gave activiteiten voor verschillende doelgroepen en het aansturen van jouw team staan centraal.

Stage

STAGE

Als stagiair ben je bij ons een volwaardig medewerker. Dit betekent dat jij als medewerker betaald wordt en dat wij van jou hetzelfde verwachten als van andere medewerkers. Dus jij bent net zo enthousiast, spontaan, flexibel en gemotiveerd én werkt net zo hard om dezelfde kwaliteit te bieden aan onze klanten. Wij zorgen tevens voor de bijbehorende begeleiding.

Full-Time

VASTE  JOB

Klaar met jouw opleiding of een tussenjaar? Misschien is een vaste job in de  animatie iets voor jou?!

Ben jij buiten de weekenden en vakantieperioden om ook beschikbaar? Wij hebben mogelijkheden tot een vaste job in de animatie. Heb jij interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden!

ParkCoordinator

PARKCOÖRDINATOR ANIMATIEWERK SEIZOEN 2021

Heb jij al meerdere jaren ervaring als leider van een animatieteam en je wil een volgende stap maken?

 

Pak dan deze uitdaging als jij je leidinggevende capaciteiten wil vergroten en het mooi vindt om de nodige kilometers te maken en ook nog eens veel van Nederland te zien.

Voor komend hoogseizoen (2021) zijn wij op zoek naar een parkcoördinator voor een aantal van onze klanten als campings, bungalowparken en andere recreatiebedrijven.

 

Zit leidinggeven in je DNA, ben je echte teamplayer, sociaal en communicatief vaardig? En daarnaast goed in het oplossen van problemen, stressbestendig en in bezit van een luisterend oor en het vermogen om door te pakken? Dan bij jij onze kandidaat om deze uitdaging aan te gaan!

Lees meer & Solliciteer als Park Coördinator

Vereisten;

– Ervaring als leider van een animatieteam
– Gerelateerde opleiding tot leidinggevende of coaching is een pré
– Bezit van rijbewijs
– Bij voorkeur HBO-denkniveau
– Flexibel inzetbaar vanaf half juni en in de maanden juli en augustus
Woonachtig in Oost Nederland (regio Eibergen)

 

Wat verwachten wij;
Als parkcoördinator ben jij deel van het team en een spin in het web bij AnimatieTeam.nl. Samen met de uitvoerende animatieteams zorg jij voor de start en afsluiting van werkperioden op bedrijven. Verder begeleidt jij animatieteams die gestationeerd zijn op recreatiebedrijven en zorg je dat alles soepel verloopt binnen de teams. Je onderhoud goede contacten met onze opdrachtgevers om hen te ontzorgen met een grote mate van verantwoordelijkheid. Dit alles middels heldere communicatie. Plannen en probleemoplossend handelen zijn dagelijkse werkzaamheden, net als overleggen en samenwerken.

 

Wat bieden wij;

 • Uitdagende job en een ‘happy’ sfeer
 • Begeleiding en ondersteuning vanuit Animatieteam.nl
 • Een plek waar jij je kunt ontwikkelen
 • Een passend salaris
 • Een werkvakantie om nooit te vergeten

 

Solliciteer nu;

Ben jij geschikt en heb je interesse om aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatiebrief en/of -filmpje en CV voor 5 maart a.s. naar info@animatieteam.nl, of solliciteer via de button.
Voor meer informatie neem contact op via 0545 – 472 845.

Happy you!


Jij wordt er helemaal “Happy” van als je samen met jouw team de gasten optimaal kunt laten genieten tijdens hun vakantieverblijf. Geen dag is hetzelfde. Uiteraard mag je uitblinken in jouw favoriete rol, maar je moet natuurlijk wel passen in het “totaalplaatje” van happy animatiemedewerker. Go team!!

Slide hier samen in jullie favoriete rol ツ

Slider-Na animatiewerk Slider-voor animatiewerk
Hier word je ook happy van!

Om nooit te vergeten

Een uitdagende vakantiebaan met een leerzame en onvergetelijke zomer

Training

Professionele training tot animatiemedewerker en begeleiding tijdens je werkperiode

Money!

Bruto salaris op basis van het minimumloon, afhankelijk van jouw functie en leeftijd

Training
Trainingsweekend

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker volg je eerst ons trainingsweekend. Tijdens dit weekend neem je deel aan verschillende workshops die zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, leer je bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk en ontmoet je jouw toekomstige collega’s!

Teamspirit!

SO HAPPY TOGETHER!

DANCE THE NIGHT AWAY!

BE CREATIVE!

Samenwerking met Sportwijzer.com

Omdat wij tevens onderdeel zijn van Sportwijzer.com, kun je jouw animatieprogramma super makkelijk nóg spectaculairder maken met vette attracties en sportieve activiteiten. Je hebt alles binnen handbereik en dat maakt alles makkelijker én sneller.

Samen met jouw team verras jij de gasten met de spannendste attracties, stormbanen, springkussens, voetbalactiviteiten of waterattracties. Je kunt het zo gek niet bedenken! Jullie zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Hiermee maken wij samen het verschil!

Alles wat je wilt weten …

We kunnen ons voorstellen dat je aanvullende vragen hebt. Check hier de meest gestelde vragen. Daarnaast kun je op de website van AnimatieTeam.nl nog veel meer informatie vinden. Stuur ons een berichtje via de website of een WhatsApp berichtje om direct antwoord te krijgen op jouw vragen! Wij helpen je graag ツ

Ik ben nog geen 18 jaar. Mag ik wel voor jullie aan de slag?

Ben je 17 en word jij 18 in het jaar dat je voor ons aan de slag wil? Dan mag jij je aanmelden. Zelfs als jij nog geen 18 jaar bent of wordt in 2021, kan je wel mee doen aan het selectie- en trainingsweekend om een supergaaf weekend te beleven en ervaring op te doen.
Ben je 16 informeer naar de mogelijkheden. 

Welke werkzaamheden kan ik verwachten?

Voor de werkzaamheden kan je hier kijken.

Wat is de vergoeding?

De vergoeding hangt af van je leeftijd, het aantal werkuren en je functie. De exacte vergoeding kan je hier bekijken.

Wat kan ik verwachten als animatiemedewerker?

Onze medewerkers hebben gave blogs en vlogs gemaakt om je dit te laten zien. Check onze blogs en volg ons op Facebook, Instagram en YouTube!

Wat kan ik doen als ik niet naar de trainingsweekenden kan komen?

Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.

Uit hoeveel personen bestaat een animatieteam?

Het animatieteam bestaat meestal uit twee tot vier personen.

Hoe kom ik bij het recreatiebedrijf?

Wij proberen onze medewerkers altijd naar het recreatiebedrijf toe te brengen. Wij zorgen er voor dat je vanaf een station naar het recreatiebedrijf gebracht wordt. Wanneer je over een auto beschikt, kun je zelf ook (in overleg) naar het recreatiebedrijf toe gaan.

Spaar voor exclusieve goodies!

Iedereen wil ze hebben… de AnimatieTeam.nl goodies!

Als je aangenomen bent, scoor jij direct jouw eigen keycord. Ken jij iemand die ook voor ons aan de slag wil gaan? Dan verdien jij punten voor nóg meer vette goodies. Vooral onze hoody is al een echt collectorsitem aan het worden.

Werk jij (al) voor ons? Dan ontvang je een eigen keycord!

Bidon met handige grijper: 2 punten

Portable bluetooth speaker: 3 punten

Limited edition hoody: 4 punten

Goodies animatiewerk
Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in en voeg jouw motivatiebrief en CV toe. Dan nemen wij contact met jou op.


  Velden met een * zijn verplicht. Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  ×

  Stuur ons je bericht via WhatsApp!

  ×