AnimatieTeam in samenwerking met Landal Greenpark

Voor de komende vakantieperiodes zijn wij op zoek naar enthousiaste animatiemedewerkers die aan de slag gaan bij Landal GreenParks zijn vakantieparken. Landal Greenpark heeft verschillende parken in Duitsland waar onze animatiemedewerkers actief zijn. Voor Landal is AnimatieTeam op zoek naar animatiemedewerkers die minimaal 6 weken op hun parken het animatiewerk gaan verzorgen. Hier tegenover staat een waardecheque van €250 euro vanuit Landal.

Flyer AnimatieTeam

Werkweek bij Landal Greenparks

Bij AnimatieTeam.nl verzorg jij samen met de rest van jouw team het animatiewerk op Landal GreenParks zijn vakantieparken, om zo de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Het animatieteam bestaat, meestal, uit twee tot vijf animatiemedewerkers. Elke medewerker werkt vijf tot zes dagen per week, waarbij elke werkdag spectaculaire-, sportieve- en creatieve activiteiten op de planning staan. Ben jij benieuwd welke activiteiten jij als animatiemedewerker gaat uitvoeren? Bekijk dan hier de activiteiten die mogelijk op het animatieprogramma staan. Tussen de activiteiten heb je vrije tijd die gebruikt kan worden als voorbereiding voor de volgende activiteit. Het animatiewerk wordt namelijk nóg leuker voor alle gasten met een goede voorbereiding! Vergeet ook niet om het animatieprogramma te promoten bij de gasten, zodat alle gasten goed geïnformeerd zijn.

Lees onze blog of bekijk onze vlog en krijg een indruk van hoe een werkweek er voor een animatiemedewerker uit ziet.  

Vakantieperiodes

Voor deze actie vanuit Landal Greenparks Duitsland en AnimatieTeam.nl zoeken wij animatiemedewerkers die minimaal 6 weken tijdens de onderstaande periode beschikbaar zijn.

 

 • Zomervakantie  (25 juni tot en met 2 september)

 

Geen 6 weken beschikbaar? Ook dan hebben wij genoeg andere toffe mogelijkheden!


Benoem je deelnamen aan de actie in het toelichtingsveld van het contactformulier. 

animatiemedewerker

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in voor meer informatie. Dan nemen wij contact met jou op.


  Velden met een * zijn verplicht. Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  Liever direct solliciteren via mail?

  Stuur je sollicitatie dan naar: info@animatieteam.nl .

  ×

  Stuur ons je bericht via WhatsApp!

  ×